מיטה פוואה
- מתאים ל: 2-5 מנות
- זמן הכנה: 30-60 ד'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון אורז הודי מיוחד, עם שקדים, צימוקים וקוקוס- שינוי מתקתק ומרענן שמתאים לצד המנות העיקריות של החג.
מרכיבים
- 250 גר' פוואה (אורז דחוס)
- כ-150 גר' סוכר (משתנה לפי רמת המתיקות הרצויה)
- 2 כפיות שטוחות הל טחון
- 1 כפית שטוחה מוסקט טחון
- 100 גר' פיסטוקים קלופים חתוכים ל''גפרורים''
- 100 גר' שקדים מולבנים חתוכים ל''גפרורים''
- 50 גר' קוקוס טחון
- 50 גר' צימוקים
אופן ההכנה
1.את הפוואה בוררים ,שוטפים במים מספר פעמים ומסננים היטב.
2.מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.
3.מניחים מספר דק' לספיגת הסוכר, טועמים ומתקנים רמת המתיקות.
קישורים:צ'אטני
המתכון באדיבות
|
מסעדת צ'אטני
החשמונאים 79 , תל אביב
הצג טלפון
077-4990509
|