קיש בצל
זוהר, רסט קפה אוסישקין
21/02/2008
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה-שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקיש בצל ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 100 גרם גבינת קצ'קבל או אמנטל מגורדת לפי טעם אישי
אופן ההכנה
אופן ההכנה של בצק התחתית:
לערבב את החמאה עם המלח. להוסיף את הביצה, המים והקמח. לערבב ולעבד היטב עד קבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.
אופן הכנת המלית:
להמיס את החמאה במחבת את פרוסות הבצל ולטגן עד שיזהיב. להוסיף מלח ופלפל.כשהבצל מתרכך להוסיף את הקמח ולערבב היטב . להוריד מהאש ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.
אופן הכנת הקיש:
להוציא את הבצק מהמקרר לרדד ולשם בתבניות אישיות, לצקת על הבצק את המלית ולאפות כ-40 דקות על חום בינוני. להגיש בצלחת הגשה עם סלט ירוק.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר