מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בראוניז עם פטנט

בראוניז עם פטנט

תיאור המתכון

עגיות שחומות, נמסות בפה עם פטנט שילדים אוהבים

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד עם חמאה, מוסיפים ביצים, ברנדי, מנפים קמח ואבקת עפייה, מלח, מוסיפים אגוזים ושוקולד צ'יפס. עפים כ 20 ד''ק בחום 170 מעלות, להזהר לא ליבש את העוגה יותר מדי. מצננים מעט וחותחים לריבועים. לשמור בקופסא סגורה

תגובות

  1. סוכר אורי (02/10/2010 16:11:00)
    לדעתי חסר סוכר במתכון, האם נכון הדבר?