מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עגיות שקדים

עגיות שקדים

תיאור המתכון

עוגיות שקדים

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים במערבל ביצים עם סוכר, מוסיפים שמן, קינמון, קליפת לימון
, קמח מנפים עם אבקת עפיה, מערבבים עד לקבלת בצק חלק, מוסיפים שקדים.
מחלקים ל4 כדורים את הבצק, מרדדים כל כדור. אפשר לקרוץ צורות שונות, אפשר לרדד מלבן, לשים על נייר עפייה, לעפות במשך כ20 ד''ק בחום 160 מעלות ולחתוך לריבועים. לשמור בכלי סגור לאחר שעוגיות מתקררות.