פוקאצ'ת חצילים ופטה
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: 30 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לחם ארז מציגים: פוקאצ'ה טעימה וקלה להכנה, בסגנון ים תיכוני. תוך חצי שעה יש לכם מאפה למופת כמו בבתי הקפה היוקרתיים, עם גבינה מבעבעת בפנים וטעם גן עדן...
מרכיבים
- בצק פוקאצ'ה - 150 גרם
- פילה החציל- 150 גרם
- שום פרוס- 5 גרם
- מיורם קצוץ- 5 גרם
- גרעיני כוסברה קלויים- 3 גרם
- גבינת פטה- 70 גרם
- שמן זית- 30 גרם
- יוגורט- 60 גרם
אופן ההכנה
פותחים בצק למלבן, מניחים במרכזו שום פרוס ואת פילה החציל, מעליו את המיורם הקצוץ וגרגרי הכוסברה הכתושה. מעליהם מפזרים את הפטה וסוגרים משני הצדדים, בצורה כזו שנשאר מין כיס באמצע.
מטפטפים שמן זית ואופים.
ביציאה יוצקים על הפוקאצ'ה יוגורט ועוד מעט שמן זית ומגישים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת לחם ארז
ברקת 3, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9559892
|