מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> אנגוצ'ה -לביבות אתיופיות

אנגוצ'ה -לביבות אתיופיות

אנגוצ'ה -לביבות אתיופיות

תיאור המתכון

מתכון לאנגוצ'ה -לביבות אתיופיות
באדיבות מסעדת חבש

מרכיבים

אופן ההכנה

1.משרים את השמרים יחד עם הסוכר והמלח ורבע כוס מים פושרים בקערה למשך רבע שעה.
2.בקערת פלסטיק שופכים בהדרגה את הקמח ובמקביל בהדרגה מוסיפים מים ואת הביצה.
3.לשים עד לקבלת עיסה אחידה.
4.מוסיפים את כוס השמרים שהשרנו, לתערובת וממשיכים ללוש. עד לקבלת עיסה אשר לא נדבקת לידיים או לדפנות הקערה.
5. משאירים את הבצק לתפוח למשך שעה כאשר הקערה מכוסה במגבת.
6.מחממים תנור ל- 130 מעלות חום.
7.לאחר שהבצק תפח מרדדים קלות ויוצרים לביבות בגודל בינוני.
8.מסדרים את הלביבות בתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 45 ד' עד להזהבה.

המתכון באדיבות
מסעדת חבש הנגב 8, תל אביב הצג טלפון