פאי שזיפים של מסעדת אלגונקווין
- מתאים ל: 12 מנות
- זמן הכנה: עד שעתיים
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי שזיפים של מסעדת אלגונקווין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לבצק :
- 200 גר' חמאה
- 1 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 כף חלב
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- למילוי :
- 500 גר' שזיפים חתוכים לקוביות גסות
- 5 כפות סוכר חום
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי הבצק היטב, מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה.
2. מרדדים את על משטח מקומח מעט, ומסדרים בתבנית עגולה. ( ניתן לשים מעט ריבה מעל )
3. מפזרים את השזיפים החתוכים, ומעליהם זורים את הסוכר החום.
4. אופים כ – 45 דקות בחום בחם בינוני
5. מקררים וזורים מעל את אבקת הסוכר
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:מסעדת אלגונקווין