ההמבורגר של רק בשר

פריג'ינו

פריג'ינו

תיאור המתכון

שף- הארי סינג

מרכיבים

אופן ההכנה

את הפטריות מקפיצים על מחבת לוהט בשמן זית עד שהן מזהיבות.
מוסיפים כפית השום גרוס גס ומלח ופלפל לפי הטעם.
את ראשי הבצל הירוק מקפיצים ביחד לדקה נוספת, מוסיפים את היין הלבן ומשאירים עוד 2 דקות, עד שהיין מתאדה.
מוסיפים את כף הפסטו ו-5 קוביות גבינה בולגרית, מקפיצים לדקה נוספת ומגישים חם.

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה