מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טירמיסו ללא אפייה

טירמיסו ללא אפייה

טירמיסו ללא אפייה

תיאור המתכון

עוגת גבינה איטלקית ללא אפייה, באדיבות טאבולה. קינוח נפוץ ופופולארי בעל מרקם עדין ונימוח.

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד.
מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר עד שהתערובת נהיית סמיכה ובהירה.
מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה. כף בכל פעם.
מקפלים לתערובת את השמנת המוקצפת.
מסדרים בתבנית את הבישקוטים ומטפטפים עליהם את האספרסו והאמרטו (מבלי להציף את הבישקוטים.
שמים שיכבה של תערובת הגבינה מעל הבישקוטים וחוזרים שוב על הפעולה.
מקשטים עם אבקת קקאו. להשאיר במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה