גלילת חציל במילוי גבינת צאן ורוטב שמנת פסטו
שף גיא פרץ -מסעדת גספאצ'ו
06/05/2007
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 1 שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
כמנת ביניים מציע שף גיא פרץ ממסעדת גספאצ'ו באשקלון
מרכיבים
- מצרכים ל – 5 מנות
- 2 יח חציל מוצק בגודל בינוני
- 2 יח גבינת עיזים "פרומעז"
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- 100 ג"ר ממרח פסטו
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
כלים:
מחבת מחורצת לצלייה
סיר קטן להכנת הרוטב
צלחות הגשה
אופן הכנה:
חותכים את החצילים לאורכם בעובי 0.5 סמ
קולים במחבת מחורצת במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה
מניחים את פרוסות החציל לאורכם ומניחים בקצה החציל כפית גבינת עיזים מגלגלים את החציל ומניחים בתבנית בינתיים מחממים את השמנת וממרח הפסטו בסיר קטן על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך יוצקים מעל החצילים מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים
המתכון באדיבות
|
מסעדת גספאצ'ו
יקותיאל אדם 9, מלון הולידיי אין, אשקלון
הצג טלפון
08-6748886
|