Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ניוקי ארבע גבינות

ניוקי ארבע גבינות

ניוקי ארבע גבינות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לניוקי ארבע גבינות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מחממים מחבת, ושמים בה את החמאה והטימין.
כשהחמאה נמסה במחבת, מוסיפים את הוודקה, ומצמצמים את הנוזל לחצי.
מוסיפים את רסק העגבניות, והשמנת לבישול, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תערובת הגבינות, ומערבבים היטב למשך 2-3 דקות, עד שהרוטב סמיך מעט.

להרתיח בסיר 4 ליטר מים. להוסיף 4 כפות מלח (לפני הכנסת הניוקי).
מוסיפים את הניוקי, ומבשלים, עד שהם צפים.
מסננים ומעבירים את הניוקי למחבת עם הרוטב ומגישים חם.

הערות

באדיבות מסעדת בליני

יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב
טלפון: 03-5178486

המתכון באדיבות
מסעדת בליני יחיאלי 6, תל אביב הצג טלפון