ניוקי ארבע גבינות
באדיבות השף רועי חנין
25/04/2007
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לניוקי ארבע גבינות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- חומרים:
- 1 ק''ג ניוקי עדיף טרי
- לרוטב:
- 2 עגבניות טריות , טחונות בבלנדר עם מעט בזיליקום( מסננים ומשאירים נוזל נקי)
- 40 גרם חמאה
- 3 כפות וודקה
- קמצוץ טימין
- 1 מיכל שמנת לבישול
- 10 גרם פתיתי גבינה צהובה
- 10 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- 10 גרם גבינת פרמז'ן
- 5 גרם גבינת רוקפור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים מחבת, ושמים בה את החמאה והטימין.
כשהחמאה נמסה במחבת, מוסיפים את הוודקה, ומצמצמים את הנוזל לחצי.
מוסיפים את רסק העגבניות, והשמנת לבישול, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תערובת הגבינות, ומערבבים היטב למשך 2-3 דקות, עד שהרוטב סמיך מעט.
להרתיח בסיר 4 ליטר מים. להוסיף 4 כפות מלח (לפני הכנסת הניוקי).
מוסיפים את הניוקי, ומבשלים, עד שהם צפים.
מסננים ומעבירים את הניוקי למחבת עם הרוטב ומגישים חם.
הערות
באדיבות מסעדת בליני
יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב
טלפון: 03-5178486
המתכון באדיבות
|
מסעדת בליני
יחיאלי 6, תל אביב
הצג טלפון
03-5178486
|