Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> אצות היז'יקי עם גזר וטופו

אצות היז'יקי עם גזר וטופו

אצות היז'יקי עם גזר וטופו

תיאור המתכון

אצות היז'יקי עם גזר וטופו

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולפים וחותכים את הגזרים לגפרורים, את הטופו חותכים לקוביות קטנות ואת הפטריות פורסים לפרוסות דקות.

2. במחבת רחבה מטגנים את האצות כדקה (שומרים בצד את מי ההשריה). מוסיפים את הגזר, הפטריות והטופו ומטגנים עוד 2 דקות.

3. מוסיפים חצי כוס ממי ההשריה של האצות (ללא המשקעים שבתחתית) וכן את הסוכר, המירין, החומץ והסויה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה ומסמיך. אפשר לקשט במעט בצל ירוק.