מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לביבות מצה (בומואלוס)

לביבות מצה (בומואלוס)

תיאור המתכון

מתכון ספרדי עממי שנהוג להכין לפסח

מרכיבים

אופן ההכנה

לוקחים 10 מצות ומרטיבים אותן,
מפוררים אותן לחתיכות קטנות,
מוסיפים בהדרגה עד כוס מים.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
לאחר מכן מחממים שמן עמוק במחבת,
יוצרים כדורי בצק או מוזגים את הבצק למחבת בעזרת ספל קטן

הערות

ניתן לאכול את הלביבות עם דבש או סוכר,
ניתן גם להכין סירופ בעזרת:
2 כוסות מים,
כוס וחצי סוכר ומעט מיץ לימון,
את הסירופ ניתן למזוג על הלביביות בעת האכילה.