שרימפס בעגבניות וצלפים
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 1 שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לשני סועדים באדיבות השף ניר צוק, מסעדת קורדיליה - לכבוד ולנטיין דיי
מרכיבים
- החומרים הדרושים לשני סועדים:
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.
2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קורדליה
סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו
הצג טלפון
03-5184668
|