קיגל

קיגל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקיגל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את האטריות ע"פ ההוראות, מסננים ומעבירים לקערה.
2. מגרדים את התפוחים על פומפיה עבה, ומעבירים לקערה.
3. ממיסים את החמאה, ומוסיפים יחד עם ריבת המשמש, הסוכר, הקמח, הצימוקים, הביצים והקינמון, לקערה.
4. מערבבים לקבלת בלילה אחידה.
5. מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בחום של 175 מעלות עד לקבלת בצק פריך בגוון זהוב.