אגסים אפויים ביין
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות ללא אפייה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאגסים אפויים ביין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 8 אגסים טריים
- ½ בקבוק יין אדום יבש
- 1/3 כוס סוכר
- תמצית וניל
- קנמון
אופן ההכנה
1. קולפים את האגסים בעדינות, וחותכים בחלק התחתון בכדי ליצור בסיס.
2. מניחים את האגסים בתבנית אפיה, ויוצקים לתוכה את היין ותמצית הוניל.
3. זורים סוכר וקנמון
4. אופים כ - 1/4 שעה בחום של 170 מעלות
5. מרטיבים את האגסים עם הרוטב כל מס' דקות.
תגובות
-
מה עם הסוכר?
מני
(25/07/2005 04:04:00)