גליאנו פירנצה בגליל

פרפר חזה הודו אפוי

פרפר חזה הודו אפוי

מרכיבים

אופן ההכנה

רוחצים את חזה ההודו היטב, מייבשים במגבת נייר
כותשים את השום, הפלפל האנגלי ועלי הדפנה. מערבבים את כל התערובת הזאת יחד
מורחים את כל חזה ההודו בשכבה נכבדת של החרדל ומניחים בקערה, קושרים וסוגרים בנייר כסף
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180-200 מעלות, בערך לחמישים דקות
להקפיד לא לאפות יתר על המידה, כדי שלא לייבש את הנתח
הוא צריך להיות עשוי, אבל עסיסי ולא מצומק

מניחים להתקרר
מילוי נהדר לסנדוויצ'ים או כתחליף לסלט עם נתחונים

הערות

באדיבות
מיה בן אפריים
(BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
054-7654508 03-7441328


קישורים:
מיה בן אפרים
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה