פירות יבשים עם בצל מטוגן
- מתאים ל: תלוי כמה שמים כל אחד לוקח מהקערה מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פירות יבשים עם בצל על אורז.
מרכיבים
- 2 בצלים גדולים
- 1 כוס שקדים קלופים
- 1 כוס מישמש יבשים
- 1 כוס שזיפים יבשים
- 1 כוס צימוקים
- 1/2 כוס סוכר
- מעט מים
אופן ההכנה
לתוך את הבצל לפרוסות עגולות דקות וארוכות.
לטגן הבצל.
לטגן את השקדים יחד עם הבצל.
להוסיף המישמש, השזיפים
הצימוקים ושוב להמשיך לערבב.
להוסיף הסוכר והמים ושוב
להמשיך לערבב.
נשמר הרבה זמן במקרר.
הערות
מוסיפים הפירות היבשים ליד אורז לבן או סתם כך
לאכול כל כך טעים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר