מרק כרישה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- 7-6 כרישות
- 3 בצלים סגולים
- 1 כף שמן קנולה
- 2 כפות גדושות קמח
- 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
- 2 ליטר מים רותחים
- 7-6 גרגירי פלפל אנגלי
- 2 כפות יין לבן
- כפית וחצי סוכר
- מלח
אופן ההכנה
חותכים את הכרישות לטבעות בעובי חצי ס''מ . פורסים הבצלים לטבעות, מטגנים מעט עד להזהבה.
מוסיפים את המים הרותחים, אבקת המרק בטעם עוף, גרגירי הפלפל אנגלי והסוכר ממתינים עד שירתח שוב, טועמים.
מכסים חלקית את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית.
קישורים:מיה בן אפרים