צוק איתן
חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
הקיץ כבר כאן


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק כרישה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מרק כרישה

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 7-6 כרישות
  • 3 בצלים סגולים
  • 1 כף שמן קנולה
  • 2 כפות גדושות קמח
  • 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
  • 2 ליטר מים רותחים
  • 7-6 גרגירי פלפל אנגלי
  • 2 כפות יין לבן
  • כפית וחצי סוכר
  • מלח

מרק כרישה
אופן ההכנה

חותכים את הכרישות לטבעות בעובי חצי ס''מ . פורסים הבצלים לטבעות, מטגנים מעט עד להזהבה.

מוסיפים את המים הרותחים, אבקת המרק בטעם עוף, גרגירי הפלפל אנגלי והסוכר ממתינים עד שירתח שוב, טועמים.

מכסים חלקית את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 20 דקות.

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית.


דיאטטי
צמחוני
כשר

קישורים:
מיה בן אפרים



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏