מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> מאפה כרובית ותרד

מאפה כרובית ותרד

מאפה כרובית ותרד

תיאור המתכון

112. מאפה כרובית ותרד

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את הכרובית והתרד בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש נמוכה עד שהכרובית רכה אך נשארת מוצקה, מסננים ממי הבישול ומצננים.
במעט שמן זית מקפיצים את שני סוגי הבצל עד להזהבה קלה
מסירים מהאש מוסיפים את היוגורט ואת הגבינות ומתבלים תוך כדי בחישה. מסירים מהאש, מוסיפים לסיר אבקת שום את הכרובית והתרד ומערבבים.
יוצקים לתבנית, מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). אופים כ- 35 דקות עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפריים