עוגת תפוזים קלה

עוגת תפוזים קלה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגת תפוזים קלה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקציפים את החלבונים עם 3/4 1 כוסות סוכר
2. מוסיפים את השמן, מיץ התפוזים והקמח לקצף של החלבונים ומערבבים ידנית.
3. אופים בחום בינוני ( 180 מעלות )

הערות

כיוון שהעוגה מכילה מיץ תפוזים, היא עלולה להישרף, לכן יש לבדוק אותה לאחר 40 – 50 דקות עם קיסם.

תגובות

  1. עוגה תפוזים אלון אברהם (10/08/2004 13:52:00)
    6ביצים מופרדות . משתמשים בחלבונים . מה עם החלמונים?זורקים ?
  2. חלמון נעמי (26/11/2004 16:02:00)
    מה עושים עם החלמון?
  3. לא ברור גילה (17/02/2005 09:01:00)
    מתי מוסיפים את החלמונים?
    האם זה קמח רגיל או קמח תופח?
  4. תשובה לשאלות 1 2 3 רונה (26/07/2005 11:35:00)
    הקציפו את הביצים בשלמותן, אין צורך להפריד. רק הקציפו מספיק זמן עד שיווצר קצף קשה. זה נכון לכל העוגות, אין צורך בכלל להפריד. (טיפ שקיבלתי פעם מקונדיטור וזה עובד אצלי 40 שנה). בהצלחה.
  5. קמח אוסם דוריס (25/07/2006 11:02:00)
  6. עוגה טעימה ענת (07/01/2007 17:01:00)
    פשוטה קלה להכנה גם בלי מיץ תפוזים יוצא טעים
  7. העוגה שרה (27/02/2010 11:21:00)
    טעימה וקלה מאוד כדי לעשות אותה
  8. עוגת תפוזים יצחקאל (15/10/2010 12:16:00)
    העוגה יצאה : עשר חברים זהי עוגה מאוד פשוטה הנה נסו זאת אתם .... מאוד טעים העוגה



    טיפ : בשביל שלא יהיה ריח של ביצים תוסיפו הל
    או קינמון