גליאנו פירנצה בגליל

זביונה

זביונה

תיאור המתכון

קציפה של חלמונים עם מרסלה או ליקר גרנד מרנייה.
מנת קינוח איטלקית שמוגשת בכוסות כמו מרטיני או מוגשת כברולה על פירות או עוגה

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים חלמונים וסוכר לקצף תפוח ובהיר, בקערת מיקסר מתכתית, מוסיפים את היין או הליקר וממשיכים להקציף ידנית בתוך סיר עם מים רותחים על הכיריים (בן מרי), עד שהתערובת תפוחה וסמיכה, מעבירים לכוסיות הגשה ומצננים.

אפשרות לקישוט:
למזוג מעל תאנים חצויות ולהשחים בברנר את הברולה.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת בוקצ'ו


קישורים:
בוקצ'ו
המתכון באדיבות
מסעדת בוקצ'ו הירקון 106, תל אביב הצג טלפון קופונים לבוקצ'ו
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין