מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קלמרי ממולא בעשבי תיבול

קלמרי ממולא בעשבי תיבול

תיאור המתכון

מנה קלילה לקיץ

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל חומרי המלית. לשפוך את מיץ הלימון הסחוט,
ולמלא את הקלמרי, לסגור עם קיסם.
לחמם מחבת טפלון עם החמאה ולהניח את הקלמרי הממולא
ולטגן כדקה מכל צד. לסחוט מיץ מחצי לימון ולטלטל את המחבת כדי שהרוטב יחדור לתוך הקלמרי.
להוסיף עוד 20 גר' חמאה ולכבות את האש והקלמרי מוכן.
להניח על סלט ירוק טרי, ולהגיש כמנה ראשונה 4 קלמרי
לסועד.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''אל-בריו''