חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
מסעדות אילתמסעדות לאירועיםפרויקט מטיילים
הסקר שבועי
סושי:


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > תרד עם ביצים וחמאה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

תרד עם ביצים וחמאה

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 1/2 ק”ג תרד, טרי
  • 3 ביצים
  • 50 גר' חמאה (חצי חבילה)
  • מלח ופלפל שחור, טחון טרי
  • 2 שיני שום, קצוצות דק

תרד עם ביצים וחמאה
אופן ההכנה

מניחים את התרד בקערה מלאה במים ושוטפים היטב עד שכל החול מסולק.

מכניסים את התרד לסיר גדול ומאדים על אש גבוהה, ללא תוספת מים.

כאשר התרד מתרכך, מוציאים אותו מהסיר ומרסקים היטב עד שמתקבלת מחית גסה.

טורפים היטב את הביצים ומוסיפים לתערובת.

מוסיפים את החמאה והשום ומתבלים במלח ובפלפל.

מכניסים לתנור חם למשך כ-10 דקות.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


צמחוני
כשר

קישורים:
ג'אקומו



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏