מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> תאנים בגבינת עיזים ורוטב ויניגרט על בסיס בלזמי

תאנים בגבינת עיזים ורוטב ויניגרט על בסיס בלזמי

תאנים בגבינת עיזים ורוטב ויניגרט על בסיס בלזמי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתאנים בגבינת עיזים ורוטב ויניגרט על בסיס בלזמי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

טורפים את הגבינה עם חלמון הביצה ועם חצי שן השום המרוסקת.

חותכים כל תאנה ל-4 חלקים מבלי להפריד ביניהם.

שמים על כל תאנה תערובת של הגבינה ומניחים בצד.

מכניסים את השמן, החומץ, החרדל והסוכר לצנצנת ומנערים היטב.

שופכים על כל תאנה כף מהתערובת.

מטגנים את השקדים במעט חמאה ומפזרים על התאנים את השקדים המטוגנים

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו