תאנים בגבינת עיזים ורוטב ויניגרט על בסיס בלזמי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתאנים בגבינת עיזים ורוטב ויניגרט על בסיס בלזמי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 10 שקדים קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות
אופן ההכנה
טורפים את הגבינה עם חלמון הביצה ועם חצי שן השום המרוסקת.
חותכים כל תאנה ל-4 חלקים מבלי להפריד ביניהם.
שמים על כל תאנה תערובת של הגבינה ומניחים בצד.
מכניסים את השמן, החומץ, החרדל והסוכר לצנצנת ומנערים היטב.
שופכים על כל תאנה כף מהתערובת.
מטגנים את השקדים במעט חמאה ומפזרים על התאנים את השקדים המטוגנים
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו