מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > מיני פשטידה אישית

מיני פשטידה אישית

מיני פשטידה אישית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למיני פשטידה אישית ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מגררים את הקישואים משני הסוגים בפומפיה עדינה.

שמים במחבת שמן זית ומטגנים בו את השום המרוסק עד שהוא מתחיל להשחים.

מוסיפים למחבת את הקישואים המגוררים ומטגנים על אש בינונית כ-7 דקות, תוך בחישה מפעם לפעם.

שוברים את שתי הביצים לתוך העיסה על האש ובוחשים היטב.

ממשיכים לבשל על אש קטנה 4 דקות נוספות.

מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים ומורידים מן האש.

מעבירם את העיסה לכלים קטנים (ראה תמונה).

מוסיפים בכל כלי כמות נדיבה של גבינה צהובה.

מערבבים היטב, מכניסים לתנור בחום של 180מעלות ואופים 10 דקות.

מוציאים מהתנור ומניחים לכלים להתקרר.

משחררים את הקצוות עם סכין והופכים כל כלי על צלחת. והופכים שוב את המאפה בעזרת מרית.

מגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו