מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים לממולאים > קלמרי במילוי שרימפס

קלמרי במילוי שרימפס

קלמרי במילוי שרימפס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקלמרי במילוי שרימפס ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מפרידים את הראש והזרועות של הקלמרי מהגוף, מנקים היטב ומבשלים אותם כ5- דקות במים רותחים.

מוציאים את זרועות הקלמרי מהסיר ומבשלים בתוכו את החסילונים כ-2 דקות.

מוציאים את החסילונים מהסיר ומניחים בקערה.

מוסיפים לקערת החסילונים את פירורי הלחם, הצנוברים, 3 כפות יין, 3 כפות שמן, פטרוזיליה, שום ומלח ומערבבים היטב

מערבבים היטב את יתרת הנוזלים ומניחים בתבנית חסינת אש קטנה.

ממלאים את הקלמרי בתערובת החסילונים, סוגרים את הפתח ב-2 קיסמים ומניחים בתבנית. רצוי שהנוזלים יכסו את הקלמרי. אם הקלמרי אינם מכוסים, אפשר להגדיל את כמות הנוזלים על ידי הוספת יין, שמן ומיץ לימון.

מוסיפים לתבנית את הראשים והזרועות שבושלו בתחילה ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך כ30- דקות. מקפידים שהקלמרי יהיו מכוסים, כל הזמן, בנוזלים, כדי שלא יתייבשו.

מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו