חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
הקיץ כבר כאן


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> חצילים עגבניות וגבינה בתנור

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

חצילים עגבניות וגבינה בתנור

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 1 חציל, חתוך לעיגולים
  • פרוסות גבינה צהובה מסוג עמק או טל העמק, כמספר פרוסות החציל
  • 2 עגבניות חתוכות לעיגולים
  • שמן זית או קנולה לטיגון
  • 1 ביצה טרופה
  • פירורי לחם
  • עלי בזיליקום כמספר פרוסות החציל
  • מלח

חצילים עגבניות וגבינה בתנור
אופן ההכנה

מטגנים את החצילים עד שהם משחימים מעט.

מורידים מהאש וסופגים את השמן במידת האפשר.

מניחים את פרוסות החצילים, כל אחת בנפרד, בתבנית אפיה.

מניחים על כל פרוסת חציל פרוסת גבינה צהובה ועליה עלה בזיליקום.

מכסים בפרוסה עגבנייה ומטפטפים מעל שמן זית.

טורפים את הביצה ושופכים על העגבניות.

ממליחים ושופכים מעל שכבה של פירורי לחם.

מכניסים לתנור בחום 220 מעלות למשל כ-15 דקות.


מגישים חם או קר. רצוי חם.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


צמחוני
כשר

קישורים:
ג'אקומו



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏