פריטטת תפוחי אדמה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטטת תפוחי אדמה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 150 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
אופן ההכנה
1 טורפים את הביצים עם החלב, המלח והפלפל.
2 קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים רותחים עד שהם מתרככים מעט.
3 חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לפרוסות ומטגנים במעט חמאה עד שהם משחימים קלות.
4 מסדרים בתבנית קטנה, חסינת אש, שכבה של פרוסות תפוחי אדמה.
5 מניחים על תפוחי האדמה שכבת גבינה ושינקן ושופכים מעל כ-1/3 מכמות הביצים.
6 מניחים שכבה נוספת של תפוחי אדמה, גבינה ושינקן ועליה שוב מתערובת הביצים.
7 חוזרים שוב על התהליך עד שגומרים את כל תפוחי האדמה (רצוי שהפשטידה תהיה בעלת 3 שכבות בלבד).
8 מכניסים לתנור בחום בינוני למשך כ-20 דקות.
מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים בלי לחמם
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו