מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פריטטת תפוחי אדמה

פריטטת תפוחי אדמה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטטת תפוחי אדמה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1 טורפים את הביצים עם החלב, המלח והפלפל.

2 קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים רותחים עד שהם מתרככים מעט.

3 חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לפרוסות ומטגנים במעט חמאה עד שהם משחימים קלות.

4 מסדרים בתבנית קטנה, חסינת אש, שכבה של פרוסות תפוחי אדמה.

5 מניחים על תפוחי האדמה שכבת גבינה ושינקן ושופכים מעל כ-1/3 מכמות הביצים.

6 מניחים שכבה נוספת של תפוחי אדמה, גבינה ושינקן ועליה שוב מתערובת הביצים.

7 חוזרים שוב על התהליך עד שגומרים את כל תפוחי האדמה (רצוי שהפשטידה תהיה בעלת 3 שכבות בלבד).

8 מכניסים לתנור בחום בינוני למשך כ-20 דקות.



מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים בלי לחמם

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו