מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לזניה חלבית

לזניה חלבית

תיאור המתכון

מתכון ששלחה לנו הגולשת טובה כנר,
אפשר לאמר רק שהמתכון מוצלח.טעים וקוצר מחמאות.
תנסו וספרו.

מרכיבים

אופן ההכנה

בקערה
2 רסק
3/4 כוס מים
מלח פלפל ואורגנו.
בקערה שניה
2קוטג'
3 ביצים.
לוקחים תבנית מניחי חלק
מדפי הלזניה מעל רסק מעל
קוטג ומעל פרורי גבינה וכך כמה שכבות.
מלמעלה הרבה גבינה צהובה.
ולתנור 175 מעלות 45 דקות.

הערות

אפשר להוסיף עוד רסק למי שאוהב.
אני שמה הרבה אורגנו כי אני אוהבת כל אחד לפי רצונו.
אני מכינה 3 שכבות.
ולבסוף לבדוק כל אחד לפי התנור שלו.