מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מוס ריבת חלב ואמרטו

מוס ריבת חלב ואמרטו

מוס ריבת חלב ואמרטו

תיאור המתכון

מתכון מיוחד שיפלפל לכם את המוס: קצת ריבת חלב ושתי כפות של ליקר אמרטו יסחפו אתכם לפנטזיות על חוף אקזוטי עם קינוח מן החלומות...

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת המוס:
להניח את קופסת השימורים בסיר (כשהיא סגורה) ולכסות במים. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל במשך שעתיים. להוציא מהמים ולצנן היטב לפני שפותחים (שלב זה ניתן לעשות מראש)
לפתוח את קופסת השימורים ולרוקן את תוכנה לקערה, להוסיף את האמרטו ולערבב היטב.
להקציף את החלבונים לקצף יציב ולקפל לתוך ריבת החלב.
להקציף את השמנת לקצף יציב ולקפל לתוך ריבת החלב והחלבונים עד לקבלת מרקם חלק.
לחלק ל-10 גביעי יין ולקרר במשך שעתיים לפחות.

להגשה:
להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף יציב.
לשים כף קצף בכל גביע ולפזר מעט קינמון.

המתכון באדיבות
מסעדת פימנטו שירותי שף אישי, כפר סבא הצג טלפון