מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים ל ממרחים ורטבים > קרוסטיני וטפנד זיתים שחורים

קרוסטיני וטפנד זיתים שחורים

קרוסטיני וטפנד זיתים שחורים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרוסטיני וטפנד זיתים שחורים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

פורסים את הבגט/ ג'פטה לפרוסות דקות, מערבבים בקערה שמן זית עם שום כתוש ומורחים בעזרת מברשת את פרוסות הבגט. טוחנים במעבד מזון את הזיתים, האנשובי, 2 שיני השום, גבינת הפטה ומעט שמן זית עד ליצירת מחית "גסה ושבורה" (כפי שהודגם ההדרכה).

הגשה
משחימים בתנור את פרוסות הבגט/ ג'פטה ומניחים מעל כפית מטפנד הזיתים (להגיש חם).

הערות

המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים


קישורים:
לאתר פרתם