קרוסטיני וטפנד זיתים שחורים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרוסטיני וטפנד זיתים שחורים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 בגט/ ג'פטה
- 100 גר' זיתים שחורים ללא חרצנים
- 4 + 2 שיני שום
- 1 חבילה עלי בזיליקום טרי
- ½ קופסה אנשובי
- שמן זית
- 50 גר' גבינת פטה קשה
אופן ההכנה
פורסים את הבגט/ ג'פטה לפרוסות דקות, מערבבים בקערה שמן זית עם שום כתוש ומורחים בעזרת מברשת את פרוסות הבגט. טוחנים במעבד מזון את הזיתים, האנשובי, 2 שיני השום, גבינת הפטה ומעט שמן זית עד ליצירת מחית "גסה ושבורה" (כפי שהודגם ההדרכה).
הגשה
משחימים בתנור את פרוסות הבגט/ ג'פטה ומניחים מעל כפית מטפנד הזיתים (להגיש חם).
הערות
המתכון באדיבות פרתם – הדרכות וארועים קולינריים
קישורים:לאתר פרתם