מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרמזנה בולגרית

פרמזנה בולגרית

תיאור המתכון

מעטפת חצילים במילוי גבינה בולגרית וירקות

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן את פרוסות החציל בשמן ולספוג את השמן במגבת נייר.
לחמם במחבת שמן זית, בצל ושום – מטגנים עד להזהבה קלה.
מוסיפים העגבניה והפטריות ומתבלנים.
בקערת חרס עמוקה מסדרים לפרוסות חציל בעיגול, כך ש- 2/3 מכל פרוסה בקערה ו- 1/3 בחוץ. מוסיפים פנימה את תערובת הירקות ומעל לתערובת מפזרים את קוביות הגבינה, מקפלים את חלקי פרוסות החציל החיצוניות פנימה כך שיווצר מעין פרח.
לשלוח לתנור בחום של 240° לכ-6 דקות.
* אופציה להקרמה בגבינה צהובה ופרמזן – מעל לפרוסות הקליפות.

הערות

המתכון באדיבות ''קפה קטן''


קישורים:
קפה קטן
המתכון באדיבות
מסעדת פולי דרך חברון 80, יהודה 1, שכונת בקעה, ירושלים הצג טלפון