מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סינטה במרינדה של שמן זית ותבלינים עם סלט תפוח אדמה

סינטה במרינדה של שמן זית ותבלינים עם סלט תפוח אדמה

סינטה במרינדה של שמן זית ותבלינים עם סלט תפוח אדמה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסינטה במרינדה של שמן זית ותבלינים עם סלט תפוח אדמה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להשרות את הנתח בכל חומרי המרינדה למשך הלילה במקרר.
לחרוץ חורים קטנים בבשר ולטמון בתוכם את שיני השום
לחמם תנור לחום של 220 מעלות. להכניס את הנתח לתנור, מעל רשת לכ- 10 דקות ואז להוריד את הטמפ' ל- 180 מעלות ולהמשיך לצלות עוד כ- 15-20 דקות בהתאם למידת העשייה הרצויה.
להוציא מהתנור , להניח על קרש כ- 7 דקות ולפרוס לפרוסות. להגיש בנוזלים של האפייה.

מצרכים לסלט תפ''א:
6 תפ''א בינוניים
4 כפות שמן זית – יד מרדכי
1 כף חומץ
½ בצל סגול קטן
½ חבילת עירית
2 כפות זיתים שחורים מגולענים
מלח, פלפל

אופן הכנת הסלט:
לבשל את התפ''א בסיר עם מים חמים ומעט מלח, עד שהם רכים אך לא מתפוררים (לא כמו פירה).
לצנן מעט ולפרוס לפרוסות בעובי של 1 ס''מ.
לפרוס את הבצל הסגול לטבעות דקיקות.
לסדר על צלחת את פרוסות תפו''א , לפזר טבעות בצל סגול וזיתי
להכין ויניגרט של חומץ עם שמן זית, מלח ופלפל.
לפזר על תפ''א, ומלמעלה לפזר עירית קצוצה
להגיש עם הסינטה

המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון הצג טלפון