מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף בשליש – שליש – שליש

עוף בשליש – שליש – שליש

עוף בשליש – שליש – שליש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף בשליש – שליש – שליש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל החומרים פרט לעוף.

להכניס את העוף לתערובת (אם יש זמן להשרות אותו שעה – שעתיים קודם – גם טוב)

להעביר לתבנית (חד פעמית, כדי שלא נצטרך לשפשף אותה אח''כ)

להכניס לתנור חם ב – 18. מעלות לשעה - שעה וחצי (תלוי בתנור).

להשלמת הארוחה: אפשר לזרוק לתבנית גם תפו''א חתוכים או קטנטנים

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי

המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון הצג טלפון