עוף בשליש – שליש – שליש
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף בשליש – שליש – שליש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- שליש כוס שמן זית (של יד מרדכי, אלא מה?)
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים פרט לעוף.
להכניס את העוף לתערובת (אם יש זמן להשרות אותו שעה – שעתיים קודם – גם טוב)
להעביר לתבנית (חד פעמית, כדי שלא נצטרך לשפשף אותה אח''כ)
להכניס לתנור חם ב – 18. מעלות לשעה - שעה וחצי (תלוי בתנור).
להשלמת הארוחה: אפשר לזרוק לתבנית גם תפו''א חתוכים או קטנטנים
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|