חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
אם כבר טייק אווי אז שיהיה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג סלמון ברוטב בזיליקום ושום

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

דג סלמון ברוטב בזיליקום ושום

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • דג סלמון כ-1.5 קג'
  • עלי בזיליקום טריים – כ- 100 גר'
  • שמן זית – 1/2 כוס
  • חומץ (עדיף מיץ לימון)- 1/3 כוס
  • שיני שום – 3-4 (או לפי טעם)
  • מלח ופלפל

דג סלמון ברוטב בזיליקום ושום
אופן ההכנה

הכנת הרוטב:
עלי בזיליקום טריים ושיני שום לטחון בבלנדר. להוסיף לטחינה שמן זית, חומץ ותבלינים . לערבב היטב

אופן הבישול:
הכנס פרוסות סלמון מסודרים ע''ג התבנית לתוך תנור אשר מחומם מראש (טמפ' 150 מעלות) למשך כ- -15-20 דקות. בתום הזמן תוציא תבנית מהתנור ופזר רוטב ע''ג הדג, כסה את תבנית בנייר כסף והכנס את התבנית לתוך התנור בחזרה לבישול סופי (כ- 25-30 דקות).

הגשה:
להגיש חם. לא מומלץ לחמם פעמיים. נתן להוסיף תפו''א מבושלים ברוטב שמנת מתוקה.
סלט ירקות מתאים מאוד

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי


דיאטטי
כשר
המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון





תגובות
  1. לא ברור
    שלי  (10/10/2008 09:39:00)
    בפעם הראשונה שמכניסים את הדג לתנור, מה מוסיפים לו? האם צריך מעט שמן? תודה!

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים