מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג סלמון ברוטב בזיליקום ושום

דג סלמון ברוטב בזיליקום ושום

דג סלמון ברוטב בזיליקום ושום

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לדג סלמון ברוטב בזיליקום ושום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הרוטב:
עלי בזיליקום טריים ושיני שום לטחון בבלנדר. להוסיף לטחינה שמן זית, חומץ ותבלינים . לערבב היטב

אופן הבישול:
הכנס פרוסות סלמון מסודרים ע''ג התבנית לתוך תנור אשר מחומם מראש (טמפ' 150 מעלות) למשך כ- -15-20 דקות. בתום הזמן תוציא תבנית מהתנור ופזר רוטב ע''ג הדג, כסה את תבנית בנייר כסף והכנס את התבנית לתוך התנור בחזרה לבישול סופי (כ- 25-30 דקות).

הגשה:
להגיש חם. לא מומלץ לחמם פעמיים. נתן להוסיף תפו''א מבושלים ברוטב שמנת מתוקה.
סלט ירקות מתאים מאוד

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי

המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון הצג טלפון

תגובות

  1. לא ברור שלי (10/10/2008 09:39:00)
    בפעם הראשונה שמכניסים את הדג לתנור, מה מוסיפים לו? האם צריך מעט שמן? תודה!