מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

רוסביף

רוסביף

תיאור המתכון

בשר רוסביף קפוא ארוז ברשת גומי (בכל רשתות השיווק)

שהוציא מרשת הגומי לשטוף היטב.

לרפד תבנית בנייר אפיה, להניח את נתח הבשר, למרוח עליו, שמן זית, שום כתוש טרי או קפוא,

פלפל שחור כתוש גס, תבלין גריל עוף ומעט רוזמרין.

לחמם את התנור לחום המקסימאלי, להכניס את התבנית לתנור החם ולא להקטין את עוצמת -החום למשך חצי שעה. לאחר חצי שעה מכבים את התנור ומשאירים את הרוסביף בתנור הכבוי לעוד שעתיים.

לפרוס את הבשר רק כאשר הוא קר לגמרי.

מרכיבים

אופן ההכנה

להרתיח + 5 דקות בישול לאחר הרתיחה עד שהרוטב מצטמצם.

להגיש את הרוטב חם – בכלי נפרד

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי

המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון הצג טלפון