שף בשקט עם גרשקוביץ מרכוס ממסעדת קנלה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

        מסלול ההכשרה של מרכוס גרשקוביץ מ''קנלה'' משובץ בשמות מרשימים כמו מסעדת ''רפאל'' או ''ארקדיה''. המסעדה האהובה עליו היא ''כתית''. על רקע הסטנדרטים הגבוהים מפתיע לגלות שהאהבה לתחום התחילה אצלו מדייסת קורנפלקס שאמו נהגה לערבב לו בילדותו

מסעדת קנלה הירושלמית היא אחת המסעדות היפות בעיר. עיצב אותה מיכאל אזולאי שחתום גם על העיצוב של אורקה, מון ובלאומליך. הבישול הצרפתי-אישי-מתוחכם של השף מרכוס גרשקוביץ, משתלב היטב באווירה

שם: גרשקוביץ מרכוס

מסעדה: קנלה

עבודות קודמות: ''רפאל'', ''ארקדיה''.

לימודים: מכללת הדסה בירושלים.

סגנון בישול: ''מקומי, חסר הגדרות ומכיל הכל. אני לא מגביל את עצמי בשום דבר''.

מנת דגל: ''טרטר של אנטיאס עם מרק קר של מלפפונים וואסאבי''.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: ''אמא שלי היתה מפוררת לי את הקורנפלקס ומוסיפה חלב וסוכר, עושה לי מין דייסה. בתור ילד אהבתי את זה מאוד''.

לעולם לא אבשל: ''אין כזה דבר''.

חומרים אהובים: ''אני אוהב בעיקר דגים ומתוכם אינטיאס זה הדג האהוב עליי. בבשר אני אוהב לבשל שייטל ואני משתמש הרבה בזרעי כוסברה''.

תבשיל אהוב במיוחד: ''תבשיל של רצועות שניצל וכרישה''.

מסעדה אהובה: כרגע ''כתית''.

השראה: ''כל מה שעובר עליי במהלך היום ללא חוקים ומגבלות''.

הקהל הישראלי: ''מאתגר''.

חלום: ''להיות כתב ספורט''.

קנלה
שלומציון המלכה 8, ירושלים
טלפון: 02-6222293

B2