Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> קייטרינג פזית ספיר

קייטרינג פזית ספיר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"התחלנו עם 'נימיקיש' המציע שידוך מוצלח בין תרד, מנגולד, גבינת פטה 5%, שום ושומשום. המשכנו עם קיש על בסיס תערובת בצלים מקורמלים שחבק תאנים, קשקבל ושקדים. דגמנו גם קיש על בסיס חצילים קלויים..." הפעם, כרמית אופק, יצאה לבחון מקרוב אלו הפתעות מחכות לכם אצל 'קייטרינג פזית ספיר', קייטרינג בוטיק איכותי, שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו

בשעת אחר הצהריים שמנו פעמינו ל"קישריה", בית קפה ביתי וחמים השוכן ברחוב הראשי של גבעתיים, ברחוב כצנלסון 147. ניאותה להצטרף אליי חברתי החדשה וזו היתה לנו הזדמנות נהדרת לזמן שהוא רק שלנו ולהנאה מהטעמים שיש למקום להציע.

בקישריה פגשתי את השפית פזית ספיר, האישה החזקה הזו עומדת מאחוריה ההצלחה של בית הקפה והיא גם זו שמנצחת על תחום הקייטרינג. כל מה שזכינו לטעום, היה באיכות ללא פשרות והכל מוצע גם במסגרת הקייטרינג של פזית. בהמשך תיווכחו לדעת עד כמה המגוון כאן עשיר ובעיקר מחשמל בטעמיו, ובעצם איך לא, כי כאשר ישנה הקפדה על חומרי הגלם, יד מקצועית מדויקת והמון אהבה למקצוע - זה יורגש בכל ביס. סוד הקסם של המקום הוא בטעמים החלומיים המוצעים גם ליושבי בית הקפה וגם למי שחפץ להזמין קייטרינג לכל אירוע והכל על בסיס חלבי, כשר וגם טבעוני.

ניחשתם נכונה ואם לא, הרי ששמו של המקום קישריה, מוביל למעשה למנה המרכזית של התפריט הלא הוא הקיש, ובקישריה, ישנם 86 סוגי קישים! טרם שבחרנו ממגוון האופציות שבתפריט, בחרנו במשקאות סולידיים, חברתי עם תה קר ומרענן מחליטת פירות יער ועלים ואני התחממתי עם סחלב חם ששידך בין בננה, קוקוס, קינמון וחלב סויה.

קייטרינג פזית ספיר - הפתרון לכל אירוע


התפריט של הקישריה כמו גם של הקייטרינג טומן בחובו אפשרויות רבות ומפתות, ואני חייבת להודות שהבחירה מה לאכול אינה פשוטה כלל וכלל, כי ההרגשה היא כמו ילד העומד באמצע חנות ממתקים ורוצה לטעום מהכל. אבל אין מה לעשות, חייבים לבחור כי גם לקיבה של גרגרניות כמונו יש מגבלת מקום.

החלטנו לפצוח עם גזרת הסלטים שבתפריט, ממנה בחרנו סלט סלק על מצע של רוקט עם גבינת עיזים, בלסמי מצומצם, שמן זית ומלח גס. הסלט היה ייחודי בטעמו ובכלל לדעתי, כל סלט הכולל בתוכו סלק הוא חגיגה בפני עצמה. מלבד זאת, התפנקנו מעוד שני סוגי סלטים, האחד, סלט קראנצ'י שמיזג בין כרוב לבן, מלפפון, פלפל, רצועות גזר, תפוח עץ, פטרוזליה, שקדים פרוסים ואגוזי מלך. השני, סלט עלים ירוק שכלל עלים ירוקים, רצועות גזר, נבטים, פלפל, מלפפון, פטריות ואגוזי מלך. שני הסלטים היו פצצה של אנרגיה ובריאות לגוף ומרעננים עד מאוד, ובטוחה אני שהאורחים באירוע שלכם לא יפסיקו לנשנש מהם.

המשכנו לכריך שווה במיוחד "קשקבל על הזמן" שכללה גבינת קשקבל, מוצרלה טבעונית, ריבת בצל, עגבנייה, זיתים, בצל סגול וחסה. הכריך הוגש חם, ובאמת כל ביס ממנו הוא פינוק אמיתי שאין לתאר, הייתי מוכנה לאכול עוד אחד ממנו אבל הזכרתי לעצמי שאנחנו רק בתחילת הדרך. עושה רושם שלגזרת הכריכים בתפריט יש מקום של כבוד ומרוב שנצרב בי טעמו הרי שבעומס של עבודה ניצלתי את ההזדמנות ליהנות מכריך אחר שהזמנתי לי בטייק אווי, "הכריך הטעים" שמשדך בין שמנת למריחה, ממרח סוגיה, עגבנייה צלויה, ממרח פסטו, ריבת עגבניות שרי, בצל סגול, גרעיני דלעת, עלי רוקט וחסה. גם כריך זה מוגש חם ועשוי באופן איכותי ובריא עד מאוד, בדיוק כפי שאני אוהבת. ובכלל, כמה טוב ליהנות מאפשרות הטייק אווי של המקום, במיוחד בחורף, או בזמן שעסוקים ואני מתכננת כבר לשכנע את הקולגות שלי להזמין משלוח שישדרג בהחלט את הישיבה הבאה שלנו. בקיצור, זהו הקייטרינג האולטימטיבי לכל אירוע שתחפצו, במיוחד כאשר נודע לי שניתן לכלול בקייטרינג גם מנות של פסטה ודגים.

קישים ונהנים


בשלב הזה זכינו לפגוש את גולת הכותרת של פזית, הקישים, אשר בהחלט מוסיפים נופך ייחודי וכמובן שתוכלו ליהנות מהם גם כאשר תזמינו קייטרינג לאירוע, וכי יש אופציה טובה יותר מקישים מושלמים לשמח לבב אנוש?

הקישים שבחרנו היו מגוונים עד מאוד וביניהם דעו כי יש גם אופציות טבעוניות. וכך נהנינו לנו מלא פחות מעשרה סוגי קישים, כאשר כל אחד מיוחד בפני עצמו ושונה מחברו, עם טעם ענוג והאיכות מורגשת בכל ביס. התחלנו עם 'נימיקיש' המציע שידוך מוצלח בין תרד, מנגולד, גבינת פטה 5%, שום ושומשום (קיש צמחוני). המשכנו עם קיש על בסיס תערובת בצלים מקורמלים ובו התגלו הפתעות בצורת תאנים, קשקבל ושקדים. דגמנו גם קיש על בסיס חצילים קלויים, פלפל, פסטו ושומשום (קיש טבעוני), ולא ויתרנו לנשנש גם קיש מבסיס תערובת פלפלים קלויים עם קשקבל, פסטו, זיתים וגרעיני חמנייה.

עם כאלו טעמים אין מצב שניתן לקיבה לנצח אותנו, כך שהמשכנו את המסע המרתק שלנו עם קיש נוסף על בסיס חצילים קלויים שהפעם חיבק בקרבו ריבת בצל, קממבר וגרעיני דלעת (קיש צמחוני). פגשנו גם את 'קישרון' שזהו קיש המחבר בין בטטה, גבינת עיזים ופסטו. זכינו לטעום גם קיש על בסיס פטריות צלויות עם רוקפור, קונפי ושום שקדים. קיש נוסף שקרץ לנו היה על בסיס תפוח אדמה אפוי ובו חבויות פטריות, קונפי שום ומוצרלה, וזללנו בהנאה רבה גם קיש על בסיס חצילים קלויים עם ריבת שרי ושומשום (קיש טבעוני). הקיש האחרון שהונח על שולחננו היה קיש על בסיס תערובת פלפלים קלויים שחיבק בחום ובאהבה בצל, מוצרלה וסילאן בלסמי.

חגיגת הטעמים הזו השאירה אותנו פעורות פה וכמובן שבעות עד מאוד. כל קיש עשוי כל כך טוב, בכל ביס מגלים שילובים מדויקים ומנצחים של טעמים, מרגישים שפזית בוחרת בקפידה את חומרי הגלם שאיתם היא יוצרת את האוכל, ורואים את היד המדויקת שלה בכל מנה. בהחלט טמון כאן פוטנציאל שברגע שטעמתם קיש אחד, הרי שזו התמכרות חדשה לחלוטין, ותרצו עוד ועוד מהקסם המופלא הזה.

קינוח שעושה כיף מבפנים


המארחים המקסימים שלנו לא ויתרו לנו על קינוח וכך התפנקנו לנו עם טארטלטים שעושים המון כיף מבפנים. ראשון בתור היה טארט על בסיס פירות העונה, תפוח עץ, קינמון, קשקבל ושקדים, והוא יכול להיות מוגש גם בגרסה טבעונית. שני בתור, טארט על בסיס של גבינה אפויה ודובדבן אמרנה, ושלישי חביב ואחרון, על בסיס שוקולד מפנק. הטארטלטים היו כולם כאחד מנצחים במתיקותם. בדיוק הטעם הנכון לסיים ארוחה טובה.

בקישרייה ממתינים לכם בכל יום ראשון החל מהשעה 8:00 עד ל-16:00 וביתר הימים, שני עד חמישי, בין השעות 8:00 עד ל-19:00 וביום שישי החל מ-8:00 עד 14:00. תוכלו ליהנות בימים ובשעות הללו, גם מבית הקפה, או גם מהזמנת משלוח מפנק וכמובן משירותי הקייטרינג האולטימטיבי שמציעה השפית פזית ספיר.

קייטרינג הבוטיק של פזית ספיר הוא בעל תעודת כשרות ואם חשקה נפשכם באירוע לא שגרתי, כזה שישאיר חותם על האורחים שלכם, ממליצה לכם בחום להציע להם טעמים מהמטבח של פזית.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש