Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> מסעדות לא כשרות בירושלים

מסעדות לא כשרות בירושלים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אין כמו אוויר הרים צלול כיין, כך שזו הזדמנות נהדרת להגיע לירושלים. אז אם הגעתם לבירה, כדאי שתזכרו שיש בה סצנה קולינרית חיה, בועטת ומעולה - כזו שלא כדאי לפספס. והפעם, ריכזנו המלצות על מסעדות לא כשרות בירושלים, כי לפעמים אתם מחפשים גם את זה!

מנזה


בלב אזור שוקק חיים בין גלריות אומנות, חנויות בוטיק, ובסמיכות לבית הספר לארכיטקטורה של בצלאל, שוכנת מנזה, שמשמעותה בלטינית 'בית אוכל'. המקום מעוצב בסגנון תעשייתי אך אלגנטי עם בר תוסס במרכז המציע שלל משקאות איכותיים לכל שעה של היום. מן המטבח יוצאות מנות שף עכשוויות, מודרניות וטעימות הכוללות בשרים עסיסיים, דגה טרייה, ארוחות בוקר מרעננות ועוד שפע של טעמים. מנזה, מסעדה לא כשרה בירושלים וככזו היא פתוחה שבעה ימים, מהווה אלטרנטיבה קולינרית למבקשים לסעוד בעיר בסופי השבוע.

צ'אקרה


בואו להכיר את אחת מהמסעדות שבשבילן שווה להגיע במיוחד לירושלים - צ'אקרה. המסעדה השוכנת ברחוב המלך ג'ורג' ומציעה לבאים בשעריה תפריטי שף איכותיים המשדכים בין אוכל ים תיכוני, פירות ים טריים ובשרים איכותיים. אל תפספסו את הספייסי טונה על מצע לחם קלוי ואיולי, ניוקי שוק טלה בציר בקר וחמאה, פילה דג ים על הפלנצ'ה וריזוטו, שרימפס בציפוי חמאה ויין לבן ועוד הרשימה ארוכה. בצ'אקרה ממתינה לכם חוויה קולינרית משובחת באווירה פסטורלית ובאירוח מוקפד.

סאטיה


עוד ירושלמית שמתהדרת בהיותה 'לא כשרה ופתוחה בשבת' היא מסעדת סאטיה של השף אילן גרוסי. בניגוד לטרנד שסוחף את מחוזותנו לאחרונה, בו מוצעות מנות מינימליסטיות ואינסטגרמיות, השף של צ'אקרה דואג להוציא לאורחיו מנות גדולות ומשביעות - כדי שאף אחד לא יישאר רעב. התפריט נע בין מנות קלאסיות כמו ריזוטו פירות ים עשיר למנות ייחודיות שרקח השף כמו קלמרי ממולא רטטוי ושרימפס המוגש על קרם חציל ולבנה גלילית.

מחניודה


אי אפשר לדבר על מסעדות לא כשרות בירושלים מבלי לתת מקום של כבוד למסעדת השוק הכי מפורסמת בארץ - מחניודה. המסעדה משלבת בין אוכל מעולה, מוזיקה, כפיים, ריקודים, אווירה שמחה, והמון רעש - פשוט חוויה בלתי נשכחת. מחניודה הוסיפה ניצוץ של גאווה בקרב הירושלמים והציגה לאורחיה אוכל מקומי טוב ומודרני, כזה שיעורר בך את כל החושים. מנות שפשוט חובה לטעום: פסטה שחורה בסגנון קטמוני בשילוב פירות ים, פילה של פרה עם כרוב סגול, פירה ושקדי עגל, וכמובן את השיקשוקית - קבב מפורק, טחיגורט ולימון כבוש. אל תשכחו להזמין מקום מראש.

דולפין ים


אחת מהמסעדות הוותיקות והמובילות בעיר, שפתחה את שעריה כבר לפני ארבעה עשורים, מציעה לבאי המקום תפריט עם דגש על פירות ים מרעננים וטעימים לצד מגוון מנות בשר משובחות ופסטות בעבודת יד. המסעדה שוכנת בתוך מבנה לשימור במדרחוב שמעון בן שטח היפיפה ומשקיפה אל עבר נוף פסטורלי. בין המנות המיוחדות תמצאו סרטנים כחולים ברוטב יין לבן וגבינת רוקפור, צלעות טלה, קלמרי שלם על הגריל, סלמון תנור עטוף פסטו ושום ועוד שלל טעמים בניחוח משכר וארומה מדהימה.