בסך הכול מערבבים שוקולד עם שמנת, ואז מוסיפים את שני האלמנטים התאוותניים האלה, תותים ופסיפלורה. אפילו אתם לא תצליחו להיכשל במשימה. אם נשאר קצת כוח, מכסים את השולחן במשהו אדום ויש לכם יופי של חג.
קרם שוקולד לבן עם תותים ופסיפלורה
מתכון של ''טל ושני''- קייטרינג גורמה ייחודי המשלב עיצוב חלל, אוירה ובישול.
6 מנות (את הקרם יש להכין יום לפני)
המצרכים:250 ג' שוקולד לבן500 מ''ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)25 תותים3-4 פסיפלורה
6 כוסות יין בינוניות/ כוסות מרטיני
אופן ההכנה:1. מכינים את הקרם: קוצצים את השוקולד הלבן לחתיכות קטנות, בסיר קטן מרתיחים 250 מ''ל שמנת מתוקה, שופכים על השוקולד ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס כולו ומתקבל רוטב אחיד. מצננים ומכניסים למקרר למשך הלילה. 2. למחרת מכניסים את הקרם שהתקשה לתוך קערת המערבל , מוסיפים 250 מ''ל שמנת ומקציפים עד קבלת קצפת יציבה.3. חותכים את התותים לרבעים ושמים בתחתית הכוס מכסים בקרם ומוסיפים מעל את הפסיפלורה ומקשטים בעלה נענע.
שומרים בקירור עד ההגשה.
לפרטים: שני 052-3272702
עיצוב השולחנות באדיבות אולמי מוסקט ראשון לציון