מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> חוויה כפרית קולינרית במסעדת קימל בגלבוע

הביסטרו הכפרי שמציעה מסעדת קימל בגלבוע


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

כשמחפשים מקום לאכול ולבלות בו, בין אם זו מסעדה בקריות בשבת, בין אם מסעדת שף בירושלים, בין אם מסעדה טבעונית בתל אביב ובין אם מסעדה דרום אמריקאית בגליל, אנחנו תמיד שואפים לדעת מראש שצפויה לנו חוויה מהנה. ודאות אף פעם אי אפשר למצוא בחיים, אבל כשמדובר במסעדה של שף ותיק, מוכר ואהוב, שהיא אחות צעירה למסעדה רבת שנים ומוניטין, מן הסתם אנחנו יכולים להגיע אליה עם רמה די גבוהה של ביטחון שצפויה לנו ארוחה משובחת. זה המצב כשמדובר ב"קימל בגלבוע", האחות הצעירה והצפונית של "קימל" המצליחה - ואכן למגיעים לביסטרו הכפרי ששוכן במתחם הסקי בגלבוע מצפה ארוחה מושקעת, מוקפדת וייחודית.

מיקום ושעות פתיחה


המסעדה הצפונית משקיפה אל הגלבוע המרהיב ואל הנופים מרחיבי הנשימה של עמק יזרעאל. המיקום שלה על כביש התענכים בין עפולה לבין בית שאן ובצמוד לסקימולטור הופך אותה למקום אידיאלי לבלות בו כחלק מטיול או חופשה באזור היפה (בדיוק כשם שמבחינת מסעדות בחיפה מרכז הכרמל הוא מקום אידיאלי בזכות שלל האטרקציות בו), וכן ניתן לקיים בה אירועים באווירה אחרת לגמרי. שעות הפתיחה של המסעדה הן מדי יום החל מ-9:00 בבוקר ועד שאחרון הלקוחות יוצא ממנה שבע ושבע רצון גם יחד.

קימל בגלבוע - אותה גברת בשינוי אדרת


קימל בגלבוע היא כאמור אחותה הצעירה של "קימל", ואחת מן המספר הרב של מסעדות מומלצות בחיפה, שפועלת בהצלחה מאז שנת 1991 (!). אם את המסעדה הבכורה פתח שף שאול בן אדרת כשהיה בן 27 בלבד, הרי שאת האחות הצעירה הוא הקים כשכבר היה בן 46 ועם ניסיון נרחב הרבה יותר בתחום המסעדנות, ואכן הבשלות באה לידי ביטוי בביסטרו המוקפד (אל דאגה: הלהט היצירתי שמאפיין את בן אדרת, שעומד גם מאחורי שתי מסעדות מצליחות נוספות - "התרנגול הכחול" ו"מיסטר אנד מיסיס לי" - עדיין נותר כשהיה).


אמנם קימל בגלבוע , כמו מסעדת קימל מבוססת על המטבח הכפרי, ובשתיהן משכיל שף בן אדרת לרענן את התפריט עם מעדנים חדשים ובה בעת לשמור על מנות ותיקות שהוכיחו את עצמן, אולם ישנם גם הבדלים בין המסעדות ולא מדובר במוצר משוכפל אלא בכזה בעל אישיות מובהקת משל עצמו.

תפריט מגוון לכל שעות היום


התפריט שרקח שאול בן אדרת עבור מסעדת קימל בגלבוע מציע כאמור שלל מעדנים כפריים, עם מנות ראשונות דוגמת רביולי גבינת עיזים דוקסל בטטה פטריות שמנת ומרווה או סביצ'ה סלט של דג ים נא אורוגולה לימון כבוש בצל אדום וקרם פלפלים; עיקריות ובהן חזה ברווז ברוטב צ'אטני, פירות יבשים על קרם שום, ג'ינג'ר וירקות בגריל ופורל שלם בתנור ברוטב רוזטת שקדים מתוקים שמנת ושקדים קלויים; וקינוחים כגון פחזניות קרם וניל ברוטב פטל.


בימים רביעי עד שבת, עד השעה 11:30, מוגשות במקום ארוחות בוקר שאין טובות מהן כדי לפתוח יום של פינוקים.

עסקיות משתלמות


בימים ראשון עד חמישי, בין השעה 12:00 ל-17:00, מוגשות במקום ארוחות עסקיות. מחירן הוא 88 או 99 ש"ח, בהתאם למנה העיקרית שנבחרת, בנוסף אליה תקבלו כוס משקה קל ומנה ראשונה מתוך מגוון רחב של אופציות, וכן כיכר לחם הבית לשולחן. תמורת 15 ש"ח נוספים תוכלו ליהנות גם מקינוח לבחירה. בימי שישי מוצעת עסקית עשירה ומפנקת במיוחד, שמחירה 125 ש"ח, והיא מהווה דרך נפלאה להתחיל סופשבוע שכולו תענוג.

אירועים בלתי נשכחים


אם אתם מתעתדים לערוך אירוע, ולא רוצים לקיים אותו בעוד מסעדה איטלקית בצפון אלא במקום מיוחד ומעניין, אין ספק שקימל בגלבוע היא המקום בשבילכם.


המסעדה מכילה חדר פרטי שבו יכולים לחגוג עד 40 אנשים, ובנוסף ניתן לסגור את המסעדה ולערוך בה אירועים של עד 300 איש, שכולם ימצאו מענה מגוון וטעים במיוחד בתפריט האירועים.