Skip Navigation Linksראשי > מסעדות כשרות > פשוט מוכשרת> כתבה על רשת לחם ארטיזן

לחם ארטיזן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"עוגת גבינה בחושה שהיא ללא ספק הטובה שזכיתי לאכול עד כה, עוגת גבינה אפויה עם נגיעות גרידת לימון, תפוז וריקוטה, טארט ריקוטה עם דובדבנים ופירות יער..." לקראת ארוחת שבועות המשפחתית, דן תורן מגיע ללחם ארטיזן ברעננה. היה טעים מאוד

חגים הם תירוץ טוב, או סיבה נהדרת, לאגד את כל השבט המשפחתי סביב שולחן אחד, לשמוח יחד, לפטפט, להתעדכן וכמובן - לאכול הרבה מאוד. בחג שבועות הקרוב החלטתי לארח את המשפחה המורחבת בביתי הקט ולפרגן להם ממיטב הקולינריה המקומית. הבוקר נכנסתי לסניף הדגל של רשת לחם ארטיזן ברעננה ולאחר שיחה קצרה עם דור הבנתי בדיוק ממה יורכב שולחן החג.

בלחם ארטיזן הפכו את האפייה לאומנות של ממש. לא עוד מאפיית צמרת, גם לא גלוטן בוטיק, אלא בית מלאכה של קסמים מבצק. דור מספר בערגה על "הדרך של לחם אטיזן" שהיא למעשה השקפת עולמה של הרשת ומנהליה - יחס מיוחד לכל מאפה על המדף, שמירה על האיכות הגבוהה ביותר, חדשנות, יחס אישי ללקוחות ועוד. הדרך הזו, שלפיה צועדים כל ארבעת סניפי הרשת (רעננה, הוד השרון, נתניה וכפר-סבא), הוכיחה עצמה - לקוחות פוקדים את הסניפים בכל יום ודואגים לרוקן את המדפים בזה אחר זה.

לקראת חג השבועות הכינו בלחם ארטיזן מספר הפתעות מעניינות ללקוחות הרשת ואני, שמנמן חולה מאפים שכמוני, נאלצתי לטעום הכל בשביל שאוכל לספר לכם מה מחכה לכם בסניפי הרשת.

מגוון הלחמים המרשים בסניפי הרשת לא ישאיר אף-אחד אדיש. מלחם קסטן "רגיל" למדי ועד לכיכרות לחם גדולים (2 ק"ג) מלאים כל טוב: תבלינים טריים, עגבניות מיובשות, בצל חרוך ומה לא. הלחמים ברשת עשויים מתרכובות קמחים ייחודיות בהן הושקעו מאות שעות פיתוח, חשיבה ואפייה. הכל בכדי להפיק את המוצר המושלם והמיוחד ביותר ללקוחות. לקראת חג השבועות השיקו ברשת סדרת לחמים מיוחדת ובה תוכלו למצוא לחם שיפון דגנים, לחם צרפתי, לחם צימוקים ואגוזי מלך ועוד. ממחלקת הלחמים תוכלו לרכוש עוד חלות מתוקות בגדלים שונים ועד לחלה ענקית של 2 ק"ג, בגט כפרי באורך 50 ס"מ ומגוון עשיר של מאפים.

במרכז הסניף המהפנט ניצב שולחן עץ גדול ועליו עשרות מאפים מרהיבים מהם, איך לא, זכיתי לטעום מעט.. טוב, הרבה.. והנה התקציר: מאפה שמרים מלוח במילוי גבינות ותבלינים טריים ולצידו שני אחיו, האחד במילוי פטה והשני במילוי בצל חרוך. שלושתם היו מהטובים שבטובים וכמעט שלא יכולתי לבחור את המנצח. יש לי רק משפט אחד להגיד על הלחמים שטעמתי בהנאה רבה: המרקם, פריכות, ארומה והטעם - אין שני להם. בסופו של דבר בחרתי בשלושתם לשולחן החג שלי. בנוסף, תמצאו בלחם ארטיזן גם מאפי גבינה עשירים ומלאים בתוספות מרתקות: פטריות מוקפצות, בצל, תרד טרי ושלל טעמים מענגים.

את סעודת הטעימות המדהימה חתמנו בכוס אספרסו נעימה ודור, שלא וויתר לי על קינוח, החליט להציג את עוגות הגבינה המיוחדות שהרשת מציעה לקראת החג: עוגת גבינה בחושה שהיא ללא ספק הטובה שזכיתי לאכול עד כה, עוגת גבינה אפויה עם נגיעות גרידת לימון, תפוז וריקוטה, טארט ריקוטה עם דובדבנים ופירות יער ומאפה גבינה אישי (לא לא, זה לא קרואסון גבינה או גבינית...) שהיה פרטנר אגדי לכוס הקפה.

אז בחג השבועות הקרוב תתפנקו ותפנקו- ביקור קצר בלחם ארטיזן יעשה לכם שמח מאוד סביב שולחן החג. לאור הלחץ הרב הצפוי לקראת החג, מומלץ בחום כבר מהיום לבצע הזמנות באחד מסניפי הרשת. אני את ההזמנה שלי כבר לקחתי.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש