מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לעשות קובות? משחק ילדים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  אם כבר גמרתם להדביק, לפסל, לצייר ולגזור בסלון, זה הזמן להכניס את הילד שלכם לסוד הקובה. היא טעימה, מזינה, עגולה וילדים מתים עליה. מתכון פשוט ואותנטי

אם כבר גמרתם להדביק, לפסל, לצייר ולגזור בסלון, זה הזמן להכניס את הילד שלכם לסוד הקובה. היא טעימה, מזינה, עגולה וילדים מתים עליה. מתכון פשוט ואותנטי


קובה אורז צמחוני

למילוי
3-4 בצלים קצוצים
שמן לטיגון
2 תפוחי-אדמה חתוכים לקוביות קטנות
200 גרם צנוברים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
בהרט עיראקי

לבצק
1 כוס אורז
שמן
מלח
2 כוסות קמח
2 ביצים

1. מכינים את המילוי: מאדים את הפטריות הקצוצות עד שלא נותרים מהן נוזלים. מעבירים לקערה. באותה מחבת מטגנים במעט שמן 3-4 בצלים קצוצים עד שמתחילים להזהיב. מוסיפים פנימה את הפטריות המאודות.
2. במחבת שנייה מטגנים ב1/3 כוס שמן שמן את קוביות תפוחי-האדמה ומסיפים 200 גר' צנוברים. ממשיכים לטגן, במחבת מכוסה עד שתפוחי האדמה יתרככו. מסננים מהשמן ומוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה ובהרט עיראקי. מוסיפים את תפוחי האדמה לפטריות ולבצל, מסננים, מקררים וממלאים את הקובה.
3 מכינים את הבצק: מבשלים כוס אורז בשתי כוסות מים, עם מעט שמן ומלח.
מקררים ומוסיפים 2 כוסות קמח, 2 ביצים ולשים היטב.

4. יוצרים מהעיסה בידיים רטובות או משומנות כדורים בגודל כדור פינג פונג, יוצרים בהם חור ומרחיבים אותו בעדינות מבלי לקרוע את הדפנות של הקובה. מכניסים פנימה מעט מהמילוי וסוגרים בעדינוץ. מגלגלים שוב לכדור שלם .
5. מבשלים במי מלח רותחים כ-20 דקות, או שומטים למרק קובה חם ומבשלים 20 דקות.


מרק במיה לקובה


מכינים את המרק:

בצל קצוץ
חצי ק''ג במיה שטופה ונקיה
200 גר' משמש מיובש, שטוף ונקי
3-4 כפות רסק עגבניות
מיץ מלימון
סוכר ומלח

1. בסיר מאדים הבצל עם מעט שמן ומוסיפים את הבמיה והמשמש המיובש מערבבים יחד. מערבבים בנפרד את הרסק, מיץ הלימון, סוכר ומלח לפי הטעם ומוסיפים לסיר . מוסיפים 6-7 כוסות מים ומרתיחים 10 דקות.

באדיבות מסעדות דודה ואמא