Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> כתבת ביקורת על פאב-בר מידלטון בפתח תקווה

מידלטון פתח תקווה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"נשנשנו צ'יפס בטטה, שהיה פשוט מעולה, הוגש חם חם ונטרף במהירות שיא, וטעמנו גם רצועות חזה עוף איכותי פרוסות דק בציפוי פירורי לחם - טעים ומומלץ מאוד..." דן תורן בערב שכולו אלכוהול, ריקודים ואוכל טוב במידלטון שבאם המושבות, פתח תקווה

שוחחתי עם קובי, מבעלי המקום, ושאלתי מתי הכי נכון להגיע למידלטון? התשובה שלו לא השאירה יותר מדי מקום לדימיון - "החגיגה מתחילה ב-23:00 ועד אז אנחנו בחימום". המידלטון, סוג של מיני-מגה-דאנס-בר, הוא אולי התמצית המושלמת לכל מה שצריך להיות בערב מסיבתי. אמיר, חברי הטוב, ואני יצאנו לערב של פיק-אפ, אוכל, ריקודים והרבה אלכוהול.

בלב אזור ההייטק התוסס של פתח תקווה צמח לו בר מסיבות "משוגע" לגמרי. המידלטון, שמרקיד עכוזים כבר למעלה משנתיים, מפציץ במסיבות הארד-קור בכל סופ"ש ולא מוותר לאף אחד. אפילו אני רקדתי. אז מה זה בעצם? מידלטון הוא דאנס-בר שמכיל את כל מה שצריך כדי לחוות ערב בלתי נשכח - בר איכותי ומגוון, צוות מקצועי ותוסס, אוכל טעים ובשפע, מוסיקה מדויקת שלא משאירה אף אחד אדיש, קהל מעולה, ובעצם מה לא...

את הערב התחלנו בנחת עם המארחת שקיבלה אותנו בדלת. הצלילים שבקעו החוצה בכל פעם שהדלת נפתחה בישרו על מה שממתין לנו בפנים ואחרי שיחה קצרה עם הקהל שהמתין בחוץ נכנסו לבר. בבמה המרכזית קבוצת רוקדים ועל הבר עשרות אנשים שותים, מימין הכנות לאירוע ומשמאל הדי ג'יי שמתפרע על הסאונד וככה הכל התחיל.

עם הדרינק הראשון הועבר לנו פתק. זה היה מסר מהצד השני של הבר "אתה חתיך! ריקוד הבא איתי". יעל הג'ינג'ית סימנה אותנו כבר כשהתיישבנו ולא וויתרה עד שקמנו לרקוד. יש משהו קסום במבטים מהצד השני של הבר וככל הנראה מתכנני המידלטון ידעו זאת. הבר פתוח, מאפשר קשר עין עם כל היושבים ובאותה המידה מעניק הרגשה אינטימית כשלא רוצים קשר. התאורה נעימה ומחמיאה להפליא, אחרת אני לא מבין איך יעל חשבה שאני חתיך.

אוכל של בר לרוב יהיה ממוצע ומטה אך התפריט במידלטון עושה חסד לעולם הברים. אם הגעתם רעבים תוכלו להנות מפיצות אפויות בתנור לבנים, פלטת מטוגנים, נקניקיות, המבורגרים, טוסטים, פוקאצ'ות איטלקיות אווריריות, סלטים טריים ושניצלונים פריכים. אתם בקטע של לנשנש עם הבירה אז תזמינו פלטת ירקות, פטריות מטוגנות בפנקו, צ'יפס, נאצ'וס, לבבות דקל ואפילו פונדנט שוקולד איכותי. אמיר ואני בחרנו להעביר את הערב עם פיצה חמה עשויה בטוב טעם עם תוספות טריות וגבינה איכותית - אין פשרות במידלטון. נשנשנו צ'יפס בטטה, שהיה פשוט מעולה, הוגש חם חם ונטרף במהירות שיא, וטעמנו גם רצועות חזה עוף איכותי פרוסות דק בציפוי פירורי לחם - טעים ומומלץ מאוד. במידלטון הכל נראה טעים מאוד וללא ספק מלווה את הדרינק בצורה הנכונה.

תרבות הדאנס-ברים עברה מתיחת פנים רצינית בשנים האחרונות. בערים הגדולות כבר כמעט ולא ניתן למצוא דאנס-ברים איכותיים וכל מועדוני המסיבות לרוב מלאים בילדים. אז מה קורה במידלטון? תרבות קמה לתחיה - הקהל בוגר יותר, איכותי יותר, ומגיע מכל אזור המרכז. יעל הג'ינג'ית מנתניה, הדס שישבה לידנו מתל-אביב ושרון שרקד מאחורינו הוא מכפר-סבא. הגיל הממוצע הוא 28 ולמרות האווירה המסיבתית והמשוחררת נראה כאילו הכל מתנהל בתרבותיות שיא. לא צפוף, לא רועש מדי, לא חם מדי - פשוט מדויק.

מקצה לקצה זה היה ערב "משוגע": ארבע בירות, שניים וודקה-רד בול, וויסקי טוב, כמה צ'ייסרים, אוכל טעים והמון המון ריקודים. והחשבון? מפתיע! המחירים במידלטון עוד לא נדבקו בחיידק התל אביבי, וכשהחשבון השפוי מוגש עם חיוך ממיס אז נעים לשלם ובעיקר נעים לחזור בפעם הבאה. עוד לא החלטתי אם זה האלכוהול, האוכל, המוסיקה או אולי בכלל יעל הג'ינג'ית אבל משהו במידלטון עשה לי חשק לעוד.. עוד הרבה.