Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על חדשות מהמסעדות ברטי ומודרן

חדשות מהמסעדות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדת מודרן בירושלים פותחת במסורת "שני צמחוני", מסעדת ברטי בתל אביב מציעה תפריט אביבי חדש והשף-קונדיטור אורן בקר מבטיח מסעדה חדשה ביולי ב"גני שרונה"

שני צמחוני במודרן

מסעדת מודרן שבמוזיאון ישראל מביאה לראשונה לירושלים את בשורת ה"שני צמחוני", שמטרתה הפחתת צריכת תעשיית הבשר והחי למען שימור כדור הארץ. ביום שני האחרון הוצג התפריט הצמחוני החדש באירוע מיוחד בהשתתפות אביטל וצפריר גינסברג מבעלי מודרן מוזיאון ישראל, שף המסעדה אבי פרץ, השפית הטבעונית והנטורופטית אביטל סבג ומיקי חיימוביץ' מעמותת שני ללא בשר בישראל. בין המנות בתפריט, שמוצע כעת במסעדה: קציצות פרסה על רוטב תרד לימוני, סביח ירושלמי, סלט שחור של מיני אורז עם גזר וזוקיני, סמבוסק מבצק חומוס במילוי צנוברים, מסבחה שעועית לבנה ועדשים כתומים ועוד הרבה מנות אחרות.

ברטי

מסעדת ברטי שבכיכר מסריק בתל-אביב מציעה תפריט חדש לעונת האביב: ארוחה קלילה ואיכותית מהמטבח הלבנטיני מזרח ים תיכוני מודרני. בין המנות: דג ים נא וירקות חרוכים בגריל (55 ₪), דג ים נא, אורז ביוגורט ושקדים ירוקים (55 ₪), סינטה כבושה ושורשים (46 ₪), פסטה קרועה, ארטישוק, זיתים ושמן זית (58 ₪), קלסונס גבינות עיזים (70 ₪), דג ים צלוי וירקות אביב ודג ים בגריל, פול ירוק ורוטב חמוץ (מחיר משתנה בהתאם לדג), קבב על גריל פחמים (65 ₪). המנות החדשות משולבות בתפריט הקבוע של המסעדה ומוצעות גם בארוחות העסקיות.

המסעדה החדשה של אורן בקר

והשף-קונדיטור אורן בקר יפתח בחודש יולי מיזם חדש ב"גני שרונה" שבדרום הקריה בתל אביב. המיזם בן 3 הקומות כולל קונדיטוריות בוטיק בסגנון פריזאי, מסעדת שף וקומת טרקלין מעוצבת לאירועים. אורן בקר הוא מנהל "אורן בקר – סדנאות שף" ובאחרונה הוציא את ספר האפייה "ככה אופים את זה".