Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> כתבה על מסעדות יין

מסעדות יין


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בדיוק על התפר שבין אמצע השבוע לסופו, אפשר כבר להתחיל לשמוח, ולכן לפניכם המלצות למסעדות יין. מה כבר יש לכם לעשות שם? נכון, לשתות עוד יין, ולאכול הרבה אוכל טוב. תיהנו.

אדום בירושלים


אדום היא מסעדה ובר יין בחצר פיינגולד הוותיקה בירושלים. בעיצוב המקום החבוי מפני הרחוב הראשי, נעשה שימוש באבן ירושלמית, באופן שמשמר את המראה האותנטי והאינטימי. אין מתאים מכך לכוס יין טוב, במיוחד בחודשי החורף שמתקרבים אלינו. לצד תפריט היין המרשים שמגיע מיקבי הארץ והעולם (ויתקין, פלם, ססלוב, טוליפ, לואי מקס, פול ז'בולה, לה ריוחה אלטה ועוד הרבה אחרים), תמצאו גם תפריט אוכל מעניין: מולים שחורים ביין לבן, כבדי עוף צרובים במייפל, אוסובוקו טלה ועוד. אדום פתוחה בכל ערב עד השעה 03:00, ובהתאם מציעה גם תפריט לילה.

ברולו בפתח תקווה


מחוץ לתל אביב, באזור ההיי-טק של פתח תקווה (שלא יזיקו לו מקומות נוספים מהסוג הזה) תמצאו את ברולו, גם הוא בר יין ומסעדה, שאף קרוי על שם אזור גידול היינות באיטליה. קיר היין הגדול של ברולו הוא חלק מהעיצוב של המקום, וחלק נוסף מהחלל הגדול הוא עמדת ה-DJ שממוקמת בגלריה שמעל המטבח. אם כבר מדברים על המטבח, דעו שהוא מפיק מטעמים כמו מיני המבורגרים על לחמנייה עם ריבת בצל וגם סקלופיני מרסלה – נתחי עוף צלויים ביין מרסלה מתקתק עם שום, הל וקינמון.

בר יין 107 בחיפה


יש לחיפה הרבה מה להציע, ונוף הים התיכון והרי הגליל והגולן הוא רק חלק מהעניין. את "בר יין 107" תכננו כך שיפנה בדיוק אל התמונה הזו, ואליה הוסיפו רשימת יין מכובדת, המותאמת לפריטים מעניינים בתפריט האוכל. יין ישראלי מיקב כרמל ועד סוסון ים, לצד יינות מאיטליה, צ'ילה, צרפת, ארגנטינה, ספרד ועוד, וגם סביצ'ה דג ים, ריזוטו פירות ים ופסטה בעבודת יד.

ויקי כריסטינה בתל אביב


ויקי כריסטינה שבמתחם התחנה של נווה צדק בתל אביב מחולקת לשני חלקים: ויקי היא מטבח הטאפאס, וכריסטינה היא בר היין. שני אלו כמובן מתערבבים, מה שיוצר בילוי משובח: יותר מ-120 סוגי יינות לצד גבינת מנצ'גו או קבנוס ציידים, פטטס בראבס והמבורגסה פורטבלה, ברוסקטה סלמון האומדו וקריספי קלמארי. תיהנו.