Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> כתבה על מרינדו - מעדנייה חדשה בתל אביב

מרינדו תל אביב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בשבוע שעבר נפתח ברחוב אחד העם בתל אביב סניף של מוסד הבשר המשובח - מרינדו מרמת הגולן. גיא מור הולך לבדוק במה מדובר, ומבשר שמבחינתו המעדנייה של מרינדו, שמוכרת נתחים איכותיים, היא רק הבסיס לסנדוויץ' בר

בשבוע שעבר נפתח בתל אביב סניף של מוסד הבשר "מרינדו" - חברה ישראלית מדרום רמת הגולן שמתמחה בעיקר בבשר טלה ועגל. החברים במרינדו מגדלים את הטלאים והעגלים בעצמם, במומחיות ומקצועיות. לעגלים וטלאים יש שני יתרונות בולטים: טעמם עדין יחסית, והם גם פחות שומניים מקרובות המשפחה שלהם - הפרות והכבשים הבוגרים. וגם, לבשר שמגדלים בגולן יש את כל הסיבות להיות מצוין – העדרים חיים בטבע הפראי, נהנים משפע של ירק ומזג אוויר אידיאלי.

כל זה הגיע עכשיו לתל אביב. הסניף החדש של מרינדו ממוקם ברחוב אחד העם והוא מכיל חנות בשר וסנדוויץ' בר, מה שאומר שאפשר לאכול במקום או להצטייד בבשר הביתה. הקצבייה בלב הסניף אחראית לבשרים השונים שמוגשים ונמכרים בו.

המעדנייה מורכבת משתי ויטרינות מרשימות, שמציגות נתחי בשר כמו סטייקים, המבורגרים ונקניקים, ובנוסף, נתחים משודרגים שצריך רק להכניס לתנור – הם כבר חתוכים, מושרים וכוללים תוספות שונות. כך אפשר למצוא שם שוק וכתף טלה ממולאות באורז, פירות יבשים או שום וצנוברים, וגם עופות שונים במרינדות עסיסיות. מעבר לבשר, המקום משרה אווירה כפרית, עם חביות עץ פזורות ודלפקי עץ גס, עמוסים בפרודוקטים מחו"ל כמו עגבניות מיובשות ורטבים איטלקיים.

מרינדו, תעשה לי סנדוויץ'

מבחינתי, המעדנייה של מרינדו היא רק הבסיס לסנדוויץ' בר, כי הכיף הגדול הוא המבחר והאיכות – המון סוגי בשר, מגוון לחמים ותוספות שונות. הבסיס לסנדוויצ'ים הוא לחם או פוקצ'ה טרייה בגודל אימתני שיכול להשביע כל אחד, ואת אלו מרפדים בתוספות ורטבים כמו אנטיפסטי, פסטו, חרדל, סילאן ועוד. גולת הכותרת היא כמובן נתחי הבשר, שנפרסים דק-דק. הסנדוויצ'ים מוגשים קרים או חמים, לפי סוג הבשר, ומבין אלו, אהבתי במיוחד את הרוסטביף החם.

אבל גם ההמבורגר של מצוין – הלחמנייה מתקתקה, הבשר עסיסי והרטבים מדגישים את טעם הקציצה. אין ספק שמאחורי התפריט עומדים אנשים שלא רק מבינים בבשר, אלא גם אוהבים אותו ויודעים איך להוציא ממנו את המיטב.

לצד הבשרים מוצע כאן גם היין של מרינדו, שמיוצר מכרם תל-פארס במרכז רמת הגולן, בהליך שעליו מפקח היינן דני מאור. יין הדגל של מרינדו הוא הקברנה סוביניון החזק והמצוין, אבל אני העדפתי את הבלנד הקליל שמכיל קברנה, מרלו וסירה.

אז לא משנה אם אתה אוהבים לטרוף בשר באמצע היום או רוצים להכין ארוחה למשפחה, מרינדו מציעה לכם חוויה משביעה ובשר משובח.

מרינדו, אחד העם 58 תל אביב
טלפון: 03-5602565
שעות פתיחה:
א'-ה' 08:00-20:00
ו' 08:00-15:30

צילום: תקשורות יעל שביט