Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> כתבה על סביצ'ה בר חדש בתל אביב - פאבלה

פאבלה: מסעדה חדשה בתל אביב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

על חורבותיה של מסעדת סאקורה היפנית ששכנה ברחוב קינג ג'ורג' 79 בתל אביב נפתח באחרונה סביצ'ה בר צבעוני חדש – פאבלה (Pavella). בתפריט: הרבה סביצ'ה, קוקטיילים, יינות, בירות בוטיק ושף שקוצץ דגים לעיני הסועדים

ברכותינו לסביצ'ה בר החדש שנפתח בקינג ג'ורג' 79 תל אביב – פאבלה (Pavella).

פאבלה הוקם על חורבותיה של מסעדת סאקורה היפנית, וגם הוא מציג תפריט שעושה שימוש רב בדגים, למעשה השף חן זינגר מפלט וקוצץ אותם לעיני הסועדים מאחורי הבר הקטן.

החלל של פאבלה כולל בר עם מקומות ישיבה ועוד כמה שולחנות ספורים, אינטימיים יותר, ומחוצה לו רחבת עישון קטנה בקצה גרם המדרגות שעולה מן הרחוב, שם גם ניתן לשבת או לעמוד, לאכול או לשתות או הכול ביחד.
התפריט המהודק של פאבלה מציג מנות שכוללות בעיקר מגוון וריאציות על סביצ'ה, כמו לדוגמה סביצ'ה בקונוס עם קוביות תפוחי עץ, צ'ילי, שום ג'ינג'ר וכוסברה (34 ₪); סביצ'ה ברמונדי עם פומלה, בצל סגול, צ'ילי, טרגון, מרווה, נבטים, גרעיני דלעת וצנונית (32 ₪) וגם סביצ'ה צמחוני עם קוביות חציל מאודה, פילטים של תפוז, עגבניות שרי, נענע, פטרוזיליה ונבטים (25 ₪). צמחונים יכולים ליהנות גם מ"לחם ועניינים" (לחם וממרחים שנרקחים במקום כמו לדוגמה ממרח עדשים) או לחילופין, מקרם הגבינה והפרצל שמוגשים ליד הגרבלקס.

לצד הסביצ'ה כולל תפריט האלכוהול המכובד של פאבלה קוקטיילים יצירתיים, יינות ובירות בוטיק. בין הקוקטיילים תוכלו לנסות את הצ'יליז – וודקה וניל עם ליקר צ'ילי, צ'ינאר ופירות אדומים (40 ₪) או ד"ר פפר שמוכן מאננס טרי וליקר הדרים מחוזקים בוודקה ובפלפל שחור (42 ₪). על האלכוהול אמון שותף מספר 2 – נדב אביעם.

המקום נפתח מדי ערב בשעה 18:00 ונסגר באופן רשמי בשעה 01:00.