Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > טעימת יין > כתבה על ארוחה וטעימות יין במלון אלגרה שבעין כרם

היין של אלגרה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדת אלגרה שבמלון הבוטיק אלגרה בעין כרם ושף המלון ירון וינקלר במחווה ליינות ישראליים בכלל וליקבי הרי יהודה בפרט. בארוחת ערב מיוחדת שתיערך בחודשיים הקרובים, יוצעו טעימות יין מיוחדות – כי יש לנו ארץ נהדרת

ערבי חוויה מעניינים צפויים לאורחי מלון הבוטיק אלגרה שבעין כרם ולמוזמניהם: מסעדת אלגרה שבמלון עורכת מחווה ליקבי יין ישראליים בכלל ובהרי יהודה בפרט, ובחודשיים הקרובים תציע טעימות יין מהיקבים פלם, צ'ילג וקסטל שישולבו בארוחת ערב מיוחדת ממטבחו של שף המלון ירון וינקלר.

עם ארוחת הערב יוגשו כארבעה סוגי יינות, המותאמים למנות השף. לצדה של כל מנה יציג צוות המלצרים את היין, את איכויותיו ואת האופן שבו הוא משתלב אתה. בנוסף יוזמנו האורחים לצפות בהתרחשות המעניינת במטבח הפתוח של השף, מה שבוודאי ייצור אינטראקציה מרתקת בין כל הנוכחים במסעדה - השף, המלצרים והסועדים. כתמיד, יוכלו האורחים לבחור לסעוד בשולחנות האינטימיים והמבודדים שבחלק התחתון של המסעדה.

היקבים, היינות והמנות בארוחת הערב של מסעדת אלגרה:

יקב הבוטיק פלם, שכרמיו ממוקמים בהרי יהודה ובגליל העליון, יציג את הפלם קלאסיקו 2009 (50% מרלו ו-50% סוביניון) ואת הפלם קברנה סוביניון רזרב, שמורכב ברובו מענבי קברנה סוביניון. לצד יינות היקב יוגש מרק מנגולד שרקח במיוחד השף ירון וינקלר.

יקב צ'ילג יציג את סדרת VIVO מרלו 2007 שמורכבת מ-85% מרלו, 10% קברנה ו-5% סירה וגם את סדרת VIVO סירה 2007, שהיא הסדרה המשתלמת של היקב. לצד יינות היקב תוגש מנת קונפי שומר של השף.

יקב קסטל, שכרמיו נטועים בהרי ירושלים, יציג את היין הלבן C Blanc du Castel שעשוי מ-100% ענבי שרדונה. לצדו יוגש תבשיל כתף טלה ביין אדום, חורפי וייחודי ממטבח השף.

על כל אחד משולחנות המסעדה תוצב תיקייה שתציג כל אחד מהיינות, הזן, המיקום והיקב שבו נוצר. בסוף התיקייה, מקום להשאיר רשמים לאורחים הבאים ולהתרשם מחוויות הסועדים הקודמים.

כאמור, הארוחה מוצעת לאורחי המלון ולמוזמניהם. בימות השבוע טעימות היין יינתנו כהטבה למזמיני לינה וארוחת ערב במלון, ובסופי השבוע תהיה עלות טעימות היין 85 ₪.